Basisschool Titus Brandsmaschool - Blerick
MENU

Meer weten of aanmelden

Het aanmeldmoment voor alle leerlingen in de Gemeente Venlo is op 19 januari 2021. Op deze dag kunnen jullie reeds ingevulde aanmeldformulieren afgeven (denk aan de handtekeningen van beide ouders als jullie allebei ouderlijk gezag hebben) of een formulier komen invullen op school. Bovendien hebben we een tweetal inloopmomenten gepland op maandag 11 januari 2021 tussen 13.15 en 15.15 uur en op woensdag 13 januari 2021 tussen 8.30 en 10.30 uur. Deze inloopmomenten zijn ervoor bedoeld om jullie een idee te geven van onze school. Wij plannen deze momenten onder schooltijd, zodat jullie onze school 'in bedrijf' kunnen zien. De teamleiders en directeur leiden jullie graag rond en beantwoorden al jullie vragen.

Het spreekt voor zich dat het erg belangrijk is dat jullie een goed gevoel hebben bij de toekomstige school van jullie zoon of dochter. Het is immers de plek waar jullie je de komende jaren mee verbinden. Mocht het zo zijn dat jullie niet kunnen op de inloopmomenten of jullie willen al eerder komen kijken, maak dan gerust een afspraak. Stuur ons een mail: info@titusbrandsma.kerobei.nl of bel: 077-3240097.

Op 19 januari 2021 van 15.30 tot 17.30 uur vindt de centrale (voor)aanmelding plaats op onze school. 

Op school kunnen we jullie ook ons aanmeldformulier aanreiken en jullie informeren over het vervolg, de intake en de start.

Het is goed om te weten dat er i.v.m. beperkte huisvesting van de school sprake is van een voedingsgebiedbeleid. U kunt hiervoor contact opnemen met de school. 

Tot binnenkort!